Bäste CD-älskareResync Studio levererar CD-R med tryck

Att kopiera och trycka på CD-R är väldigt fördelaktigt vid små volymer eftersom man inte behöver göra någon dyr glasmaster. Vi på Resync Studio har valt att specialisera oss på små volymer från 25 ex upp till 500 ex, men vi erbjuder även CD-lösningar för dig som vill ha 1000 ex eller mer.
Vi trycker snabbt och kostnadseffektivt med
hög kvalitet som alltid är vårt motto.

När det gäller tryck på CD-R så använder vi en thermo-transfer skrivare för ett varaktigt och professionellt resultat. I grundutförandet trycker vi med svart text på vit eller silverfärgad skiva, men kan även erbjuda andra färger såsom orange, blå eller röd. Har du speciella önskemål om färg kontakta oss så ska vi hitta något som passar er. Skivorna levereras i plastficka eller på spindel, eller som du önskar efter överenskommelse.
Vi levererar även alla former av trycksaker till CD (pappkonvolut, booklets, inlays) och har sammanställt färdiga lösningar för Album och Singlar.
Ring eller maila oss för offert och prislista.
Du kan självklart vända dig till oss om du bara behöver tryck eller kopiering. Om Ni funderar på att ge ut CD-skivor glöm inte att anmäla till STIM och NCB.
Läs mer på www.stim.se och ncb.

Mallar


Label.pdf (16kB)
Booklet.pdf (18kB)
Inlay.pdf (19kB)
Konvolut.pdf (15kB)

Checklista CD

Vi tar emot material som en tryckfärdig PDF.
Läs igenom checklistan som innehåller nyttig information med ordförklaring, allt för att underlätta för dig.

Checklista-Trycksaker CD.pdf (106kB)

cd,cdr,cd-r,cd kopiering,cd-kopiering,cdr kopiering,cd-r kopiering,cd duplicering,cdr duplicering,cd-r duplicering,cd,CD,CDR,CD-R